zondag 16 november 2014

BVD

Ik heb het vermoeden, maar weet dat niet helemaal zeker, dat er iemand 's nachts bij mij thuis de deurposten aan het verplaatsen is. De ijskast verschuift en de prullenmand een zetje geeft. Banken en dan vooral de poten, ook die van de stoelen, staan anders.
De kleedjes in de badkamer zijn in formaat toegenomen, trouwens alle kleedjes in huis zijn een stuk dikker geworden en de drempels zijn ook verhoogd.

Hoe ze dit allemaal doen weet ik niet en mijn man zegt dat het niet kan. De volgende dag is het weer allemaal zoals het was. Je vraagt je toch af hoe ze het redden om dit alles in een nacht voor elkaar te krijgen. En waarvoor?

Ik struikel er over en loop ik met de wasmand door een deurpost blijven mijn knokkels er achter steken. Trap ik mis om de pendaalemmer te openen en gooi ik het afval er naast. Ik blijf met mijn tenen haken achter de drempels en val bijna voorover over het kleed. Grijp ik mis als ik  iets uit de ijskast wil pakken. En de deurkrukken zitten te laag of te hoog....Wat voor lol hebben ze er aan.

Dus met klem verzoek ik willen jullie dat niet meer doen bijvoorbaat dank..

1 opmerking:

  1. Ha die dinah al volg ik je altijd al op je andere blog ,de titel pakte me en ik dacht ik heb een mes ,wat is dat nu voor titel ,maar heb net het geheel van af het begin gelezen en als schrijf je dat je geen schrijfster bent krijg je van mij een 10 want het leest heel goed,ja het is een complexe aandoening ik heb een zorgende achtergrond en niet onbekend met dit fenomeen ms. De manier waarop je ermee omgaat en beschrijft bewonder ik .
    En ja ik wil wel met kadootjes meedoen hoor ,lieve gr marloeskreatief

    BeantwoordenVerwijderen