woensdag 23 maart 2016

Zorgen voor elkaar?

Vandaag bezoek van de Ergotherapeut......

Ben er wel achter dat de gemeente niks meer vergoed en torenhoge eigen bijdrages vraagt. Kortom eerst kon alles en nu kan er helemaal niks meer.  
Toch heeft de gemeente Enschede geld zat om FC Twente op de been te houden en prestige objecten neer te zetten die gesponsord moeten worden omdat ze noodlijdend zijn... Dit zal in andere gemeentes niet veel anders zijn.

Kwestie van prioriteiten. 

Allemaal het gevolg van de plannen van het zittende kabinet.
Word er erg gefrustreerd van dat er helemaal niks meer kan.


Bah,

Ik hoop dat jullie niet ziek worden want er is straks (nu) niks meer over wat eerst een zorgstaat was een maatschappij waar we voor elkaar zorgden en prima functioneerde maar door de marktwerking en verkeerde keuzes van een kapitalistische op winst belust kabinet helemaal kapot is gemaakt.
Winst en zelfverijking is de drijfveer geworden van onze maatschappij.
En zijn we er trots op?

2 opmerkingen:

 1. Triest... En eerlijk gezegd denk ik dat van het geld dat er voor zorg over is, maar heel weinig ├ęcht bij zorg terecht komt...
  En dat van die voetbalclubs en rare projecten (fietsenstallingen die miljoenen kosten en niet gebruikt worden, 'vage' organisaties die de regio moeten stimuleren, maar waar niemand ooit iets van hoort/ziet)... Herkenbaar. Dubbel triest...
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je. Ik snap het zelf ook allemaal niet. Als eerst alles kan en nu niks meer wat is er dan verkeert gegaan?? Nou ja, we zullen het zien.. Volgende week komt de ergotherapeut nog eens langs om alles nog eens goed door te nemen. Het is wel fijn dat iemand met je mee kijkt om te zien of het anders beter kan.

  Groetjes,dinah

  BeantwoordenVerwijderen