donderdag 31 maart 2016

Hackathon

Nog nooit  van gehoord maar het idee is dat
verschillende mensen met expertises 36 uur achter elkaar gaan kijken wat ze kunnen betekenen om MS patiënten te helpen en/of beter nog MS dee wereld uit te helpen. Een top initiatief...

Bekijk hier het filmpje van DWDD. daar leggen ze het veel beter uit dan dat ik zou kunnen.


Ben zo benieuwd wat er uit zal komen..

Fijn trouwens dat er eens een patient op tv is die dezelfde vorm van MS heeft als dat ik heb. Meestal zie je of mensen die een hele snelle vorm van MS hebben of de aanval en herstel vorm van MS.

Ik blijf het volgen.....


---------------------------------------------------------------------------------------------


Nog persoonlijk nieuws op MS gebied voor mij. Ik heb gister de hele ochtend testen gedaan om er achter te komen of mijn congnitie nog zo goed is als het was... ik heb namelijk wel eens wat problemen met mijn geheugen. Hebben we allemaal wel eens last van vergeten en zeker als het om minder leuke dingen gaat. Oeps tandarts afspraak helemaal vergeten. Of je loopt naar boven en denkt: wat moest ik hier ook alweer. Nou dat soort dingen maar dan vaker dan normaal. Ben benieuwd wat er uit gaat komen aan bevindingen maar zal even moeten wachten op de uitslag de hulpverlener gaat op vakantie... Wordt vervolgd.
Ben er wel erg vermoeid door geraakt en heb dan ook vandaag een rustdag genomen en waarschijnlijk morgen ook nog om weer bij te tanken. De testen waren behoorlijk intensief. Heb ook geen puf om alle blogberichtjes van anderen te lezen.. maar dat komt wel weer.

Fijn weekend alvast, het wordt erg mooi weer dus lekker genieten.
1 opmerking:

  1. Jaaaa! Ik moest nog aan he denken toen ik die DWDD zat te kijken :-))
    Poeh... Dat zijn heftige testen en in jouw schoenen zou ik vol spanning zitten over de uitslag. Is niet niks... En dan moet je nog extra wachten ook....
    Liefs,
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen