woensdag 16 september 2015

Instabiele vrouw.

Bleehhhh, het gaat even niet. Ik heb vandaag al twee keer boven op de hond zijn pootje gestaan en ben bijna gevallen in de badkamer. Nee vandaag ben ik alles behalve een stabiele vrouw.

Als ik sta of loop moet ik soms een zijstap maken omdat de aarde aan mijn rechterkant harder trekt dan aan de linkerkant. Heel erg vervelend is dat.


Je loopt dat niet recht door maar met een afwijking naar rechts. daardoor valt het je op dat de deurposten of muren wel eens op een andere plaats staan.. Natuurlijk kan dat niet maar het voelt wel zo. Je botst er tegen aan en denk gelijk hoe kan het dat ik voor mijn gevoel recht door loop toch een deurpost raak.

Lopen en nog gevaarlijker staan met mijn ogen dicht o fin het donker kan ik ook niet goed meer. Dan ben ik de coördinatie helemaal kwijt en val ik achterover of voorover of opzij... Dat moet ik dan ook maar niet doen toch... Maar hoe spoel je dan je haren uit onder de douche dan loopt de zeep in mijn ogen en moet ik toch echt even mijn ogen dicht doen. Gewone zaken waar je normaal niet eens aan zou denken worden voor mij een ware uitdaging..


Ik sta daar ook niet altijd bij stil dat ik een instabiele vrouw ben dus er gaat regelmatig wat mis en gelukkig loopt het vaak goed af en kan ik me weer stabiliseren. Maar soms maak ik me zorgen en denk ik "dit liep maar net goed af" maar wat als ik echt eens de trapleuning misgrijp? Ik weet het... Ik moet goed oppassen en na z'n instabiele bijna ging het fout ervaring doe ik dat dan ook wel weer. Tot de volgende instabiele moment.....
over vallen en weer opstaan zijn de leukste quotes te vinden.
2 opmerkingen:

 1. Owww... Dit lijkt me écht niet fijn (understatement).
  Pas goed op jezelf, ik hoop dat het snel over is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je.. Over gaat dit niet het komt en het gaat en is in meer of mindere mate aanwezig... Het komt omdat mijn kleine hersenen zijn beschadigd door de MS. Je kan he vergelijken met hetzelfde gevoel als je te veel gedronken hebt..

   Lieve groetjes, dinah

   Verwijderen