donderdag 11 juni 2015

Het is zwaar..

Het revalideren bedoel ik.
Ik ben moe en ik ga nu echt een stuk rustiger aan doen want anders houd ik het niet vol.
De therapeuten zijn aardig en begripvol daar ligt het niet aan. Maar na al die feestjes, bruiloft, verjaardag van mijn man en andere niet te missen activiteiten ben ik op.

Gelukkig hebben we dit weekend helemaal niks. En ik ga ook niks doen. Nou ja, niks, niks is een groot woord. We moeten natuurlijk wel eten en er moet ook een kopje koffie of thee gezet en een afwasje gedaan. Buiten dat ben ik van plan om niks te doen.
Ben benieuwd of dat gaat lukken, want al schrijvend schieten er nog meer "moetjes"door mijn hoofd.

Ik ben vandaag ingetapet, een creatief staaltje van mijn fysiotherapeut. Een soort inkvisje siert nu mijn enkel. Mijn enkel was dik er zit allemaal vocht onder en het inktvisje zorgt voor afvoeren van het vocht. Mijn enkel is zo dik omdat ik regelmatig door mijn enkel ga omdat mijn spieren niet sterk genoeg zijn. Ik twijfel nog of ik er nog wiebeloogjes op ga plakken...
4 opmerkingen:

 1. Jaaa! Wiebeloogjes! Doen!
  Alvast een heel fijn weekend, ik hoop dat je veel energie kunt tanken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, doen, wiebeloogjes! Ik zie een start van een nieuwe trend :-)
  Rust lekker uit het weekend, een weekend waar niets moet en alles mag...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie dit blog van jou nu pas, ik wist het niet. Wat moedig dat je dit zo beschrijft, respect. Ik weet uit ervaring hoe zwaar zo'n traject is, doe maar even lekker rustig aan. In de maanden van mijn revalidatie heb ik m'n sociale leven voor het grootste deel op de pauze knop gezet. Het was te intensief voor mij om het te combineren maar vond revalideren op dat moment toch het belangrijkste. Hoe moeilijk ik dat ook vond, ik heb wel voor mezelf leren kiezen in die periode ;) Het heeft me veel goeds gebracht, ik hoop jou ook uiteindelijk ❤️
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel, het gaat z'n gangetje. Ik krijg nieuwe inzichten en datis fijn. Krijg ik mij leven weer meer op de rit. Er valt toch nog een hoop te leren..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen