woensdag 27 mei 2015

Wereld MS dag

ja vandaag is het wereld MS dag. Een dag om aandacht te vragen voor deze ziekte waar nog zo weinig over bekend is maar wel zoveel mensen iedere dag weer mee worsteld.
Er worden activiteiten gedaan en geld opgehaald om onderzoek te doen en dat is hard nodig.

MS wereld dag staat dit jaar in het teken van:
Stronger than MS..
Wat of wie mij sterker maakt zijn de mensen die begrip hebben maar geen medelijden, die me ondersteunen en niet uit handen neemt. Die me bemoedigen en me niet bekritiseren.....

Ik doe zelf niks aan MS wereld dag. daar heb ik vaak de energie niet voor. Maar ik bewonder de mensen die zich zo inzetten om toch iets an onderzoek te laten plaats vinden waarschijnlijk is het voor mij te laat maar voor al die mensen die nog MS krijgen zou het geweldig zijn.


Hier kun je wereld MS dag in Nederland volgen.
http://msresearch.nl/wereld-ms-dag-live-vanuit-corpus

Hier laten mensen berichten achter via #strongerthanms
http://www.worldmsday.org/take-part-2/stronger-than-ms/


Deze heren hebben al hun steentje bijgedragen en doen regelmatig activiteiten om MS op de kaart te zetten en geld op te halen. Hun moeder heeft ook MS. 
1 opmerking:

  1. Hey lieverd ja het is waar aan mensen die je zielig vinden heb je niks, is alleen maar negatieve energie. Je hebt opbouwende mensen nodig, positieve energie... Niet dat je dat zelf niet hebt, want je berichtjes stralen altijd. Ook je lieve reacties op mijn blog :D. Verheug me zo op je blogpost over de bruiloft en ben benieuwd naar de foto's en je creaties. Dikke knuffels! You rock!

    BeantwoordenVerwijderen